Advertisement

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika - Son dakika İstanbul'da deprem oldu! İstanbul'da deprem kaç ... : İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika - Son dakika İstanbul'da deprem oldu! İstanbul'da deprem kaç ... : İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı.. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak.

Marmara denizi'nde tekirdağ'ın marmaraereğlisi ilçesi açıklarında meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. En az yarım dakika sürdü. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi.

Son Dakika: Manisa'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana ...
Son Dakika: Manisa'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana ... from foto.sondakika.com
Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi.

İşte 10 aralık kandilli son depremler.

İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. İstanbul 4,2 büyüklüğündeki deprem le sallandı.deprem, marmara ereğlisi'nde saat 16.38'de meydana geldi. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi.

Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi.

Son dakika haberi: Marmara'da deprem meydana geldi ...
Son dakika haberi: Marmara'da deprem meydana geldi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
İstanbul'da son dakika deprem oldu! Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. En az yarım dakika sürdü. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilen deprem için i̇stanbul valiliği herhangi bir hasar ihbarı bulunmadığını duyurdu. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu.

Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. Son dakika gelen bilgilere göre çanakkale'nin ayvacık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli, i̇stanbul'un bütün ilçelerinden hissedilen depremin büyüklüğünü 6 olarak duyururken derinliğini 12.6 km olarak açıkladı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Gelen son dakika haberine göre; İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi.

Son dakika: Ege'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi ...
Son dakika: Ege'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi ... from img.acunn.com
Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Verilen bilgilere göre deprem, tekirdağ'a bağlı marmaraereğlisi açıklarında meydana geldi. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu. 3.5 büyüklüğündeki deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu.

Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı.

Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. İstanbul'da da hissedilen depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

10102019 19:55 | son güncelleme: istanbul'da deprem son dakika. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları.

Posting Komentar

0 Komentar